LA GUIA DE SANT FELIU  DE LLOBREGAT - Barcelona
LA GUIA DE SANT FELIU  DE LLOBREGAT - Barcelona Principal Noticias de Sant Feliu de Llobregat Fotografias de Sant Feliu de Llobregat Foro Guia Sant Feliu
LA GUIA DE SANT FELIU  DE LLOBREGAT - Barcelona
LA GUIA DE SANT FELIU  DE LLOBREGAT - Barcelona
PRINCIPAL
FORO
ANUNCIOS/GUIA
Te encuentras en: Noticias de Sant Feliu de Llobregat
 
Se precisan Fotografos / Redactores. La Revista A Tope sin Frenar precisa Fotografos / Redactores. El trabajo consiste en sacar fotos relacionadas con el mundo de los Deportes Extremos y hacer una pequeña redaccion para la revista. Interesados llamar al 679769616 o mandar un mail a: info@atopesinfrenar.com.
Se precisan Fotografos/Redactores para la revista A Tope sin Frenar
 
CONCIERTO DE BARON ROJO EN SANT FELIU
BARON ROJO + PHANTOM VISION + KILMARA + TRIPALIUM + ETERNYA + REBEL PRIDE
1 de Julio del 2006 - Sant Feliu de Llobregat
Campo de Futbol Municipal (Palau d' Esports)
Entrada Anticipada: 6 Euros - Taquilla: 10 Euros
1 Consumicion Incluida
BARON ROJO EN SANT FELIU DE LLOBREGAT - Ampliar Cartel Concierto
 
CONCIERTO REGGAE AL CASAL DE JOVES
NATTY ROOTS & BABA SOUND
27 de Maig al Casal de Joves de Sant Feliu
Carretera Laurea Miro - Entrada Gratuita
VER CARTEL
NATTY ROOTS & BABA SOUND - 27 de Mayo en el Casal de Joves de Sant Feliu de Llobregat
 
Salvem Collserola, no al Vial de Cornisa. Una Autovia de dos carrils per sentit, que unira Molins de Rei, San Cugat, Cerdanyola i Montcada i Reixach pel mig de la Serra de Collserola, tot seguint bona part del curs de la Riera de Vallvidrera. Esta previst que comenci al...
MES INFORMACIO A: www.collserola.org
PARQUE DE COLLSEROLA - Fabrica de Cemento de la Samson
 
Tertulia d'art: "Arquitectura Escola de Chicago. Els Gratacels". El dimarts dia 13 de desembre a la Sala d'Actes de La Torre del Roser. Organiza la Biblioteca Montserrat Roig en col-laboracio amb el Cercle de Bellas Arts de Sant Feliu.
Un gratacels molt gros pot pesar 1 milió de tones, aproximadament la meitat de la massa de tots els espanyols.
 
Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Sant Feliu de Llobregat celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Amb la ayuda de altres entitats han preparat diversos actes oberts a la participacio de tota la ciutadania i destinats a conscienciar i informar sobre la situacio d'aquest col-lectiu en la nostra societat.
DIA INTERNACIONAL DE LOS DISCAPACITADOS - Sant Feliu de Llobregat
 
El Maradona de les Rambles. Al pobre Joan Sabaté, vei de Sant Feliu, el van detenir en plena actuació, el van portar a comissaria i li van requisar les seves cosses així com la seva pilota (amb la que va batre el rècord) i a la que havia batejat com la seva dona, Maria. A mès el van multar amb 300 euros, que ha de pagar si la vol recuperar.
JOAN SABATE - Record Guiness de toques de pelota
 
Jocs Escolars de Catalunya.El dissabte, 2 d'Abril a las 9 h. es celebrara el campionat de gimnastica ritmica, modalitat conjunts, en el Palau Municipal d'Esports de Sant Feliu de Llobregat, ubicat a la Rambla Marquesa de Castellbell, 17. Organitza: l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat amb la col-laboracio del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Preu gratuit.
JOCS ESCOLARS DE CATALUNYA AL PALAU MUNICIPAL D'ESPORTS DE SANT FELIU DE LLOBREGAT
 
Nueva web en Sant Feliu de LLobregat. A nacido una nueva web en Sant Feliu. Espero que disfruteis de ésta página dónde podreís encontrar toda la información y curiosidades sobre Sant Feliu de Llobregat. Cuna de grandes artístas, músicos (OBK) y grandes personas!!!. http://groups.msn.com/SantFeliudeLlobregat/
GRUPO DE MESSENGER DE SANT FELIU DE LLOBREGAT
 
Kilmara busca bajista. El grupo de Heavy Metal Kilmara busca bajista para Hospitalet de Llobregat (Barcelona). El bajista de Kilmara desde los inicios, a abandonado el grupo por motivos personales. Todos los que esteis interesados podeis llamar al telefono 647717056 y preguntar por Nathan. Pagina web oficial: www.kilmara.net
KILMARA
 
Adaptació de la grafia dels topònims "Can Llobera" i "El Mas Lluí". El consistori sanfeliuenc va aprovar ajustar aquets dos topònims a la grafia correcta que els pertoca: Can Llobera que pasa a escriure's amb b en comptes de v, i El Mas Lluí que perd la h intervocàlica. Un cas similar a Boí, que antigament s'havia escrit Bohí.
CAN LLOBERA
OTROS SERVICIOS

 

Usuarios Online